Tetra min XL Flakes 1l

Hiutaleruokien klassikko, TetraMin on maailman ensimmäinen teollinen akvaariokalojen kuivaruoka, jonka tuotekehittely on jatkunut yli 60 vuoden ajan.
Yleisruoka kaikkien akvaariokalojen vaihtelevaan ja tasapainoiseen ruokintaan. Säilyvä C-vitamiini lisää vastustuskykyä. TetraMin vahvistaa luustoa ja edistää kasvua - viimeiseen hiutaleeseen asti. BioActive koostumus -jossa mm. omega-3 rasvahappoja ja biotiinia- lisää kalojen elinvoimaisuutta ja vastustuskykyä. Oikein annosteltuna ei samenna vettä.
Ainesosat: kalaa ja kalan sivutuotteita, viljaa, hiivaa, kasviproteiinia, nilviäisiä ja äyriäisiä, öljyjä ja rasvoja, leviä, sokeria, , kivennäisaineita, lesitiiniä, väri- ja hapettumisenestoaineita.
Ravintosisältö: proteiinia 47,0 %, rasvaa 10,0 %, kuitua 3,0 %, tuhkaa 11,0 %, A-vitamiinia 37 600 IE*/ kg , D3-vitamiinia 2 000 IE*/ kg, E-vitamiinia 125 m g / kg, C-vitamiinia 265 m g / kg. Kosteuspitoisuus 6,0 %.
Ruoki kalojasi 2-3 kertaa päivässä pienin annoksin, niin että kaikki ruoka tulee olla syöty muutamassa minuutissa. Vältä yliruokkimista.

Lisätiedot


16,42 €