TOIMITUSEHDOT

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 02.08.2021 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Keravan jyrsijä tarvike y-tunnus 3222746-1. Myymme tuotteita yli 15v.täyttäneille yksityishenkilöille. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta https://keravan-jyrsija-tarvike.com ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet tilauksesi tiedot.

Sekä lähetämme sinulle seurantakoodin sähköpostiin.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden mahdolliset postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa laskulla, osamaksulla, Pivolla, MobilePaylla, Masterpassilla, luottokortilla tai verkkopankin kautta. Maksaminen tapahtuu Paytrailin sivuston kautta

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

--

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna Oy (2247127-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Klarna Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Klarna Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Klarna Oy, y-tunnus: 2247127-6
Korkeavuorenkatu 34
00130 Helsinki
p. 09 - 425 997 71

Klarnan asiakaspalvelu.

Jotta voimme tarjota sinulle Klarnan maksutapoja, saatamme kaupan ostotapahtuman yhteydessä välittää henkilötietojasi yhteys- ja tilaustietojen muodossa Klarnalle, jotta Klarna voi arvioida, oletko oikeutettu heidän maksutapoihinsa ja räätälöidä nämä maksutavat sinulle. Siirrettyjä henkilötietojasi käsitellään Klarnan oman tietosuojailmoituksen mukaisesti.


Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset pääasiassa 24 h sisällä, kaikkina viikonpäivinä  toimitamme paketteja joka arkipäivä Postiin  sekä Matkahuoltoon. Pidemmistä toimitusajoista ilmoitetaan erikseen. Käsittelemme tilauksia myös viikonloppuisin.

Toimitustavat                        

EMME TOIMITA ALLE 10e OSTOKSIA KOSKEE NOUTOA.
EMME POSTITA ALLE 20e OSTOKSIA.
Alle 50 € ostoksesta asiakas maksaa aina toimituskulut.

Yli 50 € arvoisille tilauksille toimituskulut 0 €.

Yli 99 € arvoisille tilauksille ilmainen toimitus kotiovelle.

Nouto Keravalta on ilmainen

Jos haluat noutaa paketin Keravalta, valitse toimitustavaksi Nouto Keravalta .Jos olet valinnut noudon Keravalta niin sovi aina noudosta asiakaspalvelun kautta etukäteen tilatun tuotteen voi noutaa vaikka samana päivänä jos on vaikka kiire tapaus tai sopii sinulle paremmin mutta aina pitää olla ensin yhteydessä asiakaspalveluun.


Toimitus Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen tai pakettiautomaattiin, hinta alkaen 6,90 €  paketti

Valitse haluamasi pakettiautomaatti tai toimipiste, johon paketti lähetetään. Huomaathan, että joskus pakettiautomaatti voi olla täynnä tai pakettisi niin suuri ettei se mahdukaan automaattiin, jolloin posti vie sen lähimpään postin toimipisteeseen.

Paketit toimitetaan Postin tai Matkahuollon kautta. Toimituksen ajankohta voi vaihdella alueittain.

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut.

Yli 35 kg tilaukset postitetaan useana erillisenä pakettina.

Tilauksen tuotteet voidaan joutua lähettämään useammassa paketissa ja kaikki postitetaan aina yhdessä. Huomioi tämä esimerkiksi tilatessasi ruokaa sekä häkkejä.

Vaihto- ja palautusoikeus

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Myös pakkauksen tulee olla myyntikelpoisessa kunnossa. Mikäli tuote ei ole viallinen tai väärä, tulee asiakkaan itse maksaa postikulut. Vain viallisen tuotteen voi laittaa ilmaiseksi Postiennakkona pakettina

Vaihdossa palautat omakustanteisesti (ei asiakaspalautuksena) tilaamasi tuotteen ja tilaat normaalisti korvaavan tuotteen.

Mikäli asiakas palauttaa asiakaspalautuksena tuotteet, joiden palautuksesta hänen tulisi itse vastata, pidätetään palautettavasta summasta 8€ postikuluja.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi

sekä kopio Keravan jyrsijä tarvikkeen tilausvahvistuksesta tai palautuslomake.

Palautusosoite:

Keravan jyrsijä tarvike
Tapulitori 2
04200 Kerava

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan sinulle samaa reittiä mistä maksu saapui palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen jyrsijantarvike@gmail.com

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Mikäli tuotteessa ei ole vikaa vaan tuote palautuu asiakkaasta riippuvista syistä, tulee asiakkaan maksaa itse postikulut.

Tilauksen peruminen tai noutamatta jättäminen

Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole hyväksytty peruutus, vaan tilauksen peruuttamisesta on aina ilmoitettava etukäteen sähköpostitse osoitteeseen jyrsijantarvike@gmail.com Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen Postista tai vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita palautusta. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta ilmoittamatta siitä puodille, on puoti oikeutettu perimään asiakkaalta käsittelykuluja 15 euron arvosta. Käytännössä tämä 15 e pidätetään summasta, joka asiakkaalle palautetaan.

Jos asiakas haluaa noutamattoman paketin lähetettäväksi takaisin hänelle, tulee hänen maksaa uudesta lähetyksestä ja palautuksesta koituneet kulut.Kirjoita tekstisi tähän...